Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

GHK Gamintojas AK serija


Леший
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

 

Ruosiuosi isigyti GHK gamintojo ginkla http://ghkairsoft.com/2013-gkms/

 

Jokios informacijos apie sio gamintojo ginklu kokybe, tarnavima bei eksploatavima as neturiu.

 

Buciau labai dekingas jeigu pasidalintumete turima informacija.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Magazine Capacity: 40 ( 6mm )
Length: 663/894mm
Barrel Length: /mm
Weight: 3250/g
System: Gas Blowback, Semi / Full Auto, Hop-Up
Muzzle Velocity: 360-380 FPS ( with 0.2g BBs & Top gas )
Package Includes: Gun, Magazine, Manual, Loader

 

http://www.filairsoft.com/forum/showthread.php?t=113064

 

Štai čia ką pavyko rasti iš normalesnės informacijos.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Turiu GHK AKM varianta, su pilna medine buoze.

 

* Korpusas pilnai plieninis, isskyrus issorini vamzdi (galima nusipirkti ir plienini atskirai).* Vidines detales daugiausia is zink alloy jei gerai pamenu (nezinau kaip lietuviskai verciasi), bet yra nemazai plieniniu aftermarket daliu.* Plastikines detales: Hop-up chamber (turbut vienintele detale kuri gali greiciausiai lusti isigijus ginkla, todel reiktu iskart nusipirkti atsargai keleta. Problema apgydyti galima paslifavus apkabos lipsus nes kaikurios per tvirtai laiko srata ir to pasekoje stumiant lauk jis isspriegia i sona o ne graziai ivaziuoja i vamzdi, todel gaunasi ginklo jam'as ir to paskejo daug sansu kad iskils hopupo chamber. Taip pat susirast hopup gumele kuri turi kiek trumpesnius lips. Nozzlas kuris paduoda dujas i vamzdi ir is apkabos paima srata taip pat plastikas, bet su juo problemu neturetu buti. (Abi detales galima isigyti ir metalines). Yra dar pora plastikiniu detaliu, bet jos dideles reiksmes neturi ginklo funkcionavime mano manymu, tad ju neminesiu.

Saudyti labai malonu ir esu labai patenkintas savo pirkiniu, niekas nekliba, ganetinai tvirta konstrukcija.Minusas, kad labai brangios apkabos 55usd (CO2 - 65usd berods) + mokesciai parsiuntimo ir t.t, visumoj apie 200lt gaunasi.Su vienu apkabos pildymu galima saudyti du uzpildymus mazdaug (dar priklauso kaip saudai, jei automatine ugnim tai negarantuoju kad uzteks dviem :) )Yra daug aftermarket daliu, tame tarpe ir apkabos talpinancios 65 bbs vietoj 40 standartiniu, yra ir CO2 apkabu.

 

Kiek skaiciau review, tai GHK produkcija labiau giriama negu WE ak linija (bet cia kitu nuomone, ne mano) del detaliu ir metalo kokybes.Jei kada susitiksim bendram zaidime galesiu duot paciupinet :) Jei bus dar kokiu klausimu - klausk.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...